Dimecres 3 de juny, 19h

Assistents per part del PSC: Àlex Pastor, Ruben Guijarro i Joan Carles la Cruz.
Assistents de Guanyem: Marc Sallas, Alfredo Amestoy , Carles Sagués, Laia Sabater i Mercè Cabrera.

 

S’inicia la reunió acordant que realitzarem una acta de la sessió que posteriorment farem pública.

– El PSC confirma que donarà suport a la candidata o candidat que sigui de consens entre les forces polítiques d’esquerres i valoraran la decisió de formar part, o no, del nou govern de la ciutat; fruit del diàleg i entesa entre les forces polítiques progressistes i d’esquerres. També deixen clar que totes les decisions hauran de ser aprovades per l’assemblea de militants del PSC. Creuen que la propera legislatura serà complicada i, per això, consideren que convé un govern fort amb el màxim suport, progressista i d’esquerres. Pel PSC establir un codi ètic de bon govern i limitar els càrrecs de confiança no ha de ser un obstacle per formar part del govern.

– Les dues formacions constatem que els nostres programes tenen moltes similituds i coincidim en un percentatge molt elevat d’aspectes. En un model de govern que es caracteritzi per posar en marxa totes les mesures d’emergència social, la participació ciutadana vinculant, la transparència i un codi ètic. Amb la voluntat d’acabar amb l’estil de regidories estanques i apostar per un estil basat en programes d’actuació transversal.

– Coincidim a concretar que tota la nostra feina i els nostres acords haurien de passar per tres tipus de nivells:
Objectius immediats
Objectius de legislatura
Objectius estratègics

 

ACORDS:

– Així mateix, acordem continuar les reunions de la comissió de negociació i ens emplacem pel dijous 4 de juny conjuntament amb la formació d’ERC i ICV-EUiA.

– Finalitza la reunió a les 21h.

Share This