La formació municipalista penja en format obert l’esborrany de pressupost que va presentar el govern local (http://bit.ly/Pressupost2019)

Dilluns 17 de desembre a les 18.30 h Dolors Sabater, exalcaldessa de Badalona i candidata a la reelecció per Guanyem Badalona en Comú, analitzarà públicament la proposta de pressupost municipal 2019 presentada per l’actual govern. També anunciarà allà el seu posicionament de vot del seu grup per al Ple ordinari que es celebrarà al dia següent, on el Pressupost local es sotmet a la seva aprovació inicial.

DIA: Dilluns 17 de desembre de 2018

HORA: 18.30h

LLOC: Sala de premsa de la Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1, Badalona)

El govern de Badalona va fer l’audiència pública obligatòria per reglament el passat dilluns 3 de desembre amb només una desena d’assistents. La formació de l’exalcaldessa ha criticat que la transparència s’hagi reduït a “cobrir l’expedient”.

El portaveu de Guanyem Badalona i exregidor d’hisenda, Jose Téllez, ha criticat durament la manca de transparència del govern sorgit de la moció de censura: “Han reduït la transparència als mínims obligatoris per reglament i no han publicat la proposta de pressupost en format consultable per a la ciutadania”. Téllez ha anunciat que davant la deixadesa del govern actual, el pressupost complet ja es pot consultar íntegrament en format editable al web de Guanyem Badalona en Comú: “No permetrem l’ocultació d’informació als veïns i veïnes, si no ho fa l’Ajuntament, ho farem nosaltres.”

Share This