L’alcaldessa de Badalona fins al juny de 2018 vol tancar així la campanya d’acusacions sobre el deute municipal que l’actual govern municipal ha engegat als mitjans de comunicació

“Convido a l’alcalde a debatre de manera serena, sense espectacles, amb dades, transparència i amb propostes de millora”

Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona fins al juny del 2018 (després que una moció de censura de PP, PSC i Cs la fes fora), ja ha fet pública la data de l’audiència pública per parlar de la gestió econòmica municipal, tal com s’havia compromès a fer fa unes setmanes. Serà el dimecres 14 de novembre a les 19h al Centre Cívic de La Salut, i hi participarà la mateixa Dolors Sabater, qui hi ha convidat a l’alcalde Àlex Pastor, que encara no ha confirmat assistència.

L’actual govern municipal va engegar fa unes setmanes una campanya mediàtica sobre unes presumptes “factures impagades” per justificar que no disposen de cap pla d’acció municipal. Llavors Dolors Sabater va convidar a l’alcalde a fer una audiència pública conjunta per aportar dades amb transparència i deixar la pica-baralla a través dels mitjans de comunicació. “Dir mitges veritats també és una forma de mentir”, diu Sabater, i segueix: “És una irresponsabilitat que l’actual govern municipal s’amagui rere els shows al Ple i sota els  titulars sensacionalistes a base de manipular informació, per tal de justificar que no tenen el pla de xoc que havien promes per Badalona”.

Sabater, durant l’audiència, donarà explicacions sobre la situació en què es va trobar  l’ajuntament en matèria de gestió econòmica el 2015, i com ho va deixar el 2018. Ha recordat que al 2015 l’ajuntament feia 3 anys que estava intervingut pel Ministeri d’Hisenda degut a la mala gestió de PSC i PP, i que a partir de la gestió del seu govern el deute municipal s’ha reduït un 20% alhora que s’ha augmentat la inversió un 80%, augmentant la recaptació i apostant per la tarifació social i impostos més redistributius. Durant la sessió també farà propostes en matèria de gestió per apostar per un ajuntament més transparent, modern i eficaç.

“Convido a l’alcalde a debatre de manera serena, sense espectacles, amb dades, transparència i amb propostes de millora”, ha acabat Dolors Sabater.

Share This