Guanyem Badalona és un espai obert a tota la ciutadania, moviments socials i organitzacions de Badalona que vulguin contribuir. Les decisions es prenen en assemblees sense quotes de representativitat ja que la participació és a nivell individual.

Cada comissió defineix el seu nombre d’integrants, el seu perfil i la seva organització interna (subcomissions, rols, grups de treball…). Per participar en les comissions cal sol·licitar-ho i assistir a alguna de les reunions que es porten
a terme periòdicament per a l’acollida de col·laboradors.

Les comissions existents a hores d’ara són:

Comissió de Programa: coordina la creació i el funcionament dels eixos temàtics, l’elaboració de continguts i del RELAT de Guanyem, i elaborarà les propostes per a un programa obert que va molt més enllà de les eleccions municipals.

Comissió de Comunicació: dinamitza, executa i planifica la comunicació i difusió de Guanyem. Les seves àrees de treball són web i servidor, disseny gràfic, xarxes socials, premsa, vídeo, streaming, mailing, redacció i traducció.

Comissió d’Organització: elabora protocols de funcionament i desenvolupament de l’estructura organitzativa en les diferents fases del projecte i facilita la introducció de mecanismes de participació en línia.

Comissió d’Extensió Territorial: coordina el desplegament de Guanyem als barris/districtes.

Comissió d’Economia: cerca finançament i realitza la gestió econòmica.

Comissió de Logística: dóna suport logístic als diferents actes, realitza l’administració general i dinamitza els serveis jurídics.

Per participar a una de les comissions envia un mail a info@guanyembadalona.org
Share This