Com a conseqüència de les informacions aparegudes en referència a la investigació de fiscalia a 3 càrrecs polítics i un funcionari de l’Ajuntament de Badalona, per la instal·lació d’unes antenes de telefonia mòbil a l’exterior de la seu de la Guàrdia Urbana i tenint en compte que va ser Engestur la responsable de portar les negociacions amb les operadores de telefonia mòbil, els grups municipals de Junts per Catalunya, Guanyem Badalona i ERC Avancem-MES  hem demanat al Sr. Àlex Pastor, com a alcalde i president, tant del Consell d’administració com de la Junta General de la Societat, la convocatòria immediata del consell d’administració d’Engestur per tal que ens doni informació del tema en qüestió.

La premsa ha informat que fiscalia està investigant aquests fets. Si com s’informa, hi ha sospites d’una mala actuació per part d’Engestur, empresa municipal, és imprescindible que quant abans millor s’aclareixin els fets i se’ns informi als Grups Municipals de la situació dels fets que s’estan investigant per part de Fiscalia.

Els fets denunciats es van produir durant el mandat del PP amb el Sr. Miguel Jurado com a regidor de seguretat i Tomàs Vizcaino com a conseller delegat d’Engestur. Durant aquest mandat es van instal.lar unes antenes de telefonia mòbil a les dependències de la guardia urbana que són terrenys públics, sense que consti cap tipus de contrapartida per la ciutat ni llicència.

Badalona, 10 d’octubre de 2019

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 88 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107