Uns 200 veïns i veïnes valoren els 100 primers dies de govern en una assemblea oberta

Els regidors de Guanyem Badalona en Comú responen a les preguntes de la ciutadania per explicar l’acció de govern

Prop de 200 veïns i veïnes del barri de La Salut van preguntar als regidors i regidores de Guanyem Badalona en Comú tot el que van voler sobre el govern i fer-los arribar les seves demandes. Molts es van sorprendre i van agrair que la plataforma ciutadana expliqués la seva gestió davant els badalonins i les badalonines.
A l’assemblea oberta hi van participar Jose Téllez, 3r tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Democràtica; Javier López, regidor d’Espai Públic, Laia Sabater, 4a tinenta d’alcaldia i regidora de Badalona Educadora. També hi era present l’alcaldessa, Dolors Sabater. Només l’agenda va evitar que hi fossin tots cinc ja que Fátima Taleb tenia compromissos ineludibles.

Jose Téllez va destacar la democratització dels mitjans de comunicació de la ciutat (Badalona Comunicació); la creació d’una taula d’emergència social per aturar tots els desnonaments de la ciutat; la supressió de la Unitat Omega i l’increment de 3 patrulles més a la ciutat. També va subratllar el compliment del compromís dels membres de Guanyem Badalona en Comú de no cobrar més de 2.200€.

Javier López va informar que el Ple de Badalona va aprovar unificar el servei de neteja de parcs i espai públic, que entrarà en servei a partir del 28 d’octubre, el que suposarà que els parcs es netejaran amb la mateixa freqüència que l’espai públic. Un tràmit que sí és cert que va començar durant el mandat anterior, s’ha pogut accelerar aquests primers 100 dies.

Laia Sabater va explicar les línies de treball en polítiques educatives, fent xarxa amb la comunitat educativa per resoldre conjuntament els problemes més urgents.

Dolors Sabater va posar èmfasi en la participació ciutadana i el treball en xarxa, així com la voluntat i el compromís d’escoltar i explicar-se, cara a cara, davant la ciutadania les vegades que faci falta. Va deixar clar que les assemblees obertes es faran cada poques setmanes a diferents punts de la ciutat. D’aquesta manera els badalonins i les badalonines podran proposar i rebre resposta a les seves demandes.

 

Badalona, 2 d’octubre del 2015

Share This