Dolors Sabater, Fátima Taleb, Laia Sabater i Jose Téllez responen a les preguntes del veïnat en la tercera assemblea oberta

Dijous passat es va fer la tercera assemblea ciutadana oberta per part dels regidors i regidores de Guanyem Badalona en Comú (GBeC). Una cinquantena de veïns i veïnes de Sant Roc es van acostar a la plaça de Camarón de la Isla per compartir dues hores de preguntes i respostes. Una nova prova del que hauria de ser la nova política: passar comptes cara a cara amb la ciutadania.

L’assemblea va començar a les sis de la tarda tocades. Els quatre càrrecs electes de GBeC van presentar-se i immediatament van passar el micròfon a la ciutadania perquè plantegés els seus dubtes.

Una vegada més, els veïns i veïnes van demanar una proposta del govern sobre els llibres de text de les escoles que cada any generen una despesa important a moltes famílies. Com a resposta, la regidora Laia Sabater va explicar que l’aposta de la plataforma ciutadana és “la socialització de llibres, un projecte que esperem que s’engegui aviat”.

Les demandes de pisos socials van ser entomades per l’alcaldessa, que va recordar que “esperem que durant aquest mandat es construeixin pisos socials a la ciutat”. A més, sobre emergència social va afegir que “el govern anterior es va deixar perdre les ajudes per a casos de pobresa energètica que té l’AMB”.

Des dels comerços de Sant Roc es va exigir que no se’ls discrimini,com passava durant el mandat anterior, i que invertissin en el barri per crear espais públics comuns de convivència entre la ciutadania.

També es va demanar una major pressió als bancs per recuperar habitatge públic i que els 50 anys de vida de Sant Roc no quedessin en l’oblit.

Share This