Els de Dolors Sabater critiquen la gestió del govern del PSC i exigeixen que s’executin les inversions sorgides del procés participatiu.

Els de Dolors Sabater expliquen fan una crida a les forces de progrés de tot l’estat a derogar la llei Montoro aprovada el 2013

Avui al matí Guanyem Badalona ha fet una roda de premsa anunciant que el govern d’Alex Pastor està negociant un pla d’ajustament econòmic amb els grups de l’oposició. Aquesta mena de plans són poc habituals en els ajuntaments de grans ciutats com Badalona i s’empren per superar un trencament del sostre de deute per part del govern local. En el cas del govern d’Alex Pastor, segons afirmen els regidors de Guanyem, el sostre de despesa s’ha trencat per la incapacitat de gestió, ja que no s’ha executat el pla d’inversions municipal, i s’han fet despeses per altres vies.

Fa dies que el govern municipal de Badalonta té converses amb els grups de la oposició per tractar aquest pla d’ajustament i negociar el seu vot per l’aprovació al ple del proper dimarts 17. Guanyem Badalona ho va fer públic dimarts 11, el que va provocar la convocatòria d’una roda de premsa del govern per explicar-ho. En cas de no ser aprovat aquest pla, per l’incompliment de la Llei Montoro, l’ajuntament de Badalona podria ser intervingut econòmicament.

Aquest matí també, Guanyem Badalona ha fet una crida “a les forces de progrés de cada municipi i de tot l’estat a sumar esforços” per la derogació de la Llei Montoro i l’article 135 de la constitució aprofitant la conformació d’un govern de progrés a l’estat. Així mateix han celebrat que poca estona abans l’alcalde Alex Pastor hagi adoptat la reivindicació contra la llei Montoro que l’agrupació de Dolors Sabater abandera des del seu naixement.

En Paraules de Carme Martínez, portaveu del grup municipal Guanyem Badalona “El problema no és que faltin diners sinó que l’ajuntament no està fent les gestions perquè s’inverteixi en la ciutat. Els diners no s’estan gastant, i si no que es pregunti als centres cívics, als centres esportius, als veïns que tenen ascensors espallats arreu de la ciutat…”.

“La bona notícia seria que el 2018 s’hagués gastat tot el pressupost d’inversions, però ara hem de fer un pla d’ajustament per no haver gestionat correctament els diners de que disposavem” afirma Dolors Sabater, presidenta del grup municipal.

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 85 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107