La Diputació de Barcelona ha retirat els seus treballadors de la biblioteca  per les males condicions de les instal·lacions.

La biblioteca de Can Casacuberta resta tancada i el grup municipal Guanyem Badalona emplaça al govern a donar explicacions a la vegada que demana un informe de riscos de de les biblioteques i instal·lacions municipals.

La situació de manca de manteniment i de bloqueig en la gestió dels serveis municipals ha estat reiteradament denunciada per Guanyem Badalona i, segons el grup municipal no ha tingut resposta per part del govern. A aquest fet s’hi afegeixen la manca de transparència respecte de l’estat dels equipaments municipals, així com la ja manca de comunicació sobre els serveis que afecten a la ciutadania per part del govern del PSC-Comuns. 

El grup municipal estudia prendre accions legals en cas de detectar negligències en el manteniment de les instal·lacions.

La presidenta del grup municipal Guanyem Badalona Dolors Sabater declara el seu malestar per la manca de gestió i transparència per part del govern local.

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 82 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107