Arrel de les informacions publicades recentment al El Mundo sobre el pagament de 7.000€ per una pancarta de promoció de les pistes de gel de l’empresa privada d’Iván Jesús Rodríguez, marit de l’actual regidora del grup del PSC Badalona, Teresa González, Guanyem Badalona en comú exigeix explicacions a l’actual govern de la ciutat i anuncia que està estudiant accions legals en cas que s’hagi produït algun tipus de frau.

El 5 de desembre  de 2018, Guanyem Badalona en Comú ja es va dirigir al govern municipal, fent ús del dret a l’informació, per conèixer la relació entre l’empresa Enter Global Events SL. i l’aparició   d’uns cartells fixats amb brides en fanals i altres elements de mobiliari urbà, sense el logo de l’ajuntament, anunciant una pista de gel en el centre parroquial Sant Josep

 El govern de l’alcalde Pastor, fins el dia d’avui, no s’ha dignat contestar a la pregunta legítima del grup municipal GBeC formulada ara farà un any. 

Guanyem Badalona en Comú, aquest matí, ha reiterat la seva demanda per accedir a la informació que clarifiqui la relació de l’empresa Enter Global Events SL amb l’ajuntament de Badalona durant els anys en que la Regidora Teresa Gonzalez  té responsabilitats de govern.

Guanyem Badalona en comú exigeix que el govern clarifiqui la vinculació del marit de la regidora Teresa González i d’ella mateixa en aquesta i qualsevol altra empresa que tingui relacions amb l’Ajuntament i que cobri d’aquest per serveis de comunicació o altres.

GBeC considera que, si es confirmen aquests fets, iniciarà les accions legals que consideri oportunes per a garantir l’acompliment de la llei i preservar l’interès comú que en tot moment ha de garantir l’administració pùblica.

Share This