GbEC mostra la seva preocupació per pel futur del CP Sant Josep i creu que és necessari aclarir el futur de l’entitat i garantir les seves activitats així com aclarir el futur dels seus equips de bàsquet

Els darrers dies han aparegut als mitjans de comunicació i a les xarxes socials diverses informacions, comentaris i comunicats oficials, referents a la situació que viu el Centre Parroquial Sant Josep, amb les seves seccions, serveis i dependències.

A les informacions, es parla d’irregularitats, incompliments i responsabilitats diverses. El més greu però, és la possibilitat que puguin cessar les activitats de les diferents seccions del Centre. Això és especialment preocupant per a tots i totes les integrants dels diferents equips de l’entitat que han de tenir les garanties de continuïtat o el temps necessari per poder trobar un equip alternatiu.

Per aquest motiu i tenint en compte que es tracta d’una entitat històrica i que el seu tancament representaria un greu perjudici per a la vida social de la nostra ciutat,  Guanyem Badalona en Comú ha demanat a l’Alcalde de la ciutat que convoqui a tots els grups municipals, el més aviat possible, per poder contrastar la realitat de la situació amb les possibles actuacions del govern de la ciutat.

Share This