Després d’una cavalcada marcada per l’avaria de la mateixa carrossa que l’any passat, consideren que l’any comença sense cap evidència d’un canvi en positiu.

L’organització municipalista emplaça a l’alcalde de Badalona a reconèixer la situació de bloqueig administratiu i polític de la ciutat i exposar el seu pla per sortir-ne.

Només començar l’any, Badalona ha viscut un episodi simptomàtic de la situació de que es ve donant des de fa un any i escaig. L’avaria al vehicle d’una de les carrosses de la cavalcada dels reis mags per segon any consecutiu durant el govern del PSC se suma a tota una llista temes pendents que l’executiu no està resolent. La falta de manteniment d’equipaments esportius, tancament de biblioteques, sistemes informàtics espatllats per falta de refrigeració, els peixos de l’Escola del Mar morts per la climatització deficient de les peixeres, les escales mecàniques de Sant Crist o els ascensors del passatge d’Albert Llanas, del Centre Cívic de Sant Roc o del Teatre Zorrilla entre d’altres són focs encara encesos que l’Ajuntament de Badalona té pendents d’apagar.

A més dels nombrosos problemes de manteniment, la relació de les entitats de Badalona amb el govern municipal cada vegada són més tenses, i és que aquestes encara no han rebut totes les subvencions que habitualment haurien rebut fa més de mig any. Tot això sumat a la incertesa sobre la localització de les companyies de creació artística situades a la Mobba.

Els membres del grup municipal Guanyem Badalona volen mostrar la seva preocupació davant del que diuen, sembla ser una situació que no ha millorat, de falta de voluntat i capacitat de gestió. És per això que exigeixen explicacions de l’actual alcalde Alex Pastor. La candidatura de Dolors Sabater és a l’oposició des d’una moció de censura l’estiu de 2018 impulsada per el PSC i el PP.  

La presidenta del grup, Sabater declara “Ens van fer fora del govern amb l’excusa que no ateníem els temes de la ciutat. Amb el govern del PSC només s’han acumulat més i més problemes i volem que ens expliquin com pensen resoldre-ho d’una per totes. La situació és insostenible”.

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 83 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107