Fa uns dies presentaven un article conjunt i avui Dolors Sabater ho remarcava al seu article a Línia Nord. Són les candidatures municipalistes de Ripollet, Sentmenat, Vilafranca, Badalona, Girona, Sabadell i Cerdanyola.

Aquest matí l’ex Alcaldessa de Badalona i presidenta del grup municipal de Guanyem Badalona, Dolors Sabater ha fet públic un article en que descrivia 5 punts contra la crisi del COVID-19 elaborades conjuntament entre diverses candidatures municipals d’arreu de Catalunya. Són les candidatures a l’alcaldia de Decidim Ripollet, Assemblea ciutadana de Sentmenat i Capgirem Vilafranca conjuntament amb Guanyem Badalona, Guanyem Girona, Crida per Sabadell i Compromís per Cerdanyola des de l’oposició.

Les candidatures de set municipis que es defineixen com part del “municipalisme transformador” van elaborar la setmana passada un article en que defensaven un conjunt de cinc línies que definirien les apostes polítiques que fan contra la crisi del COVID-19. Aposten doncs, per “posar la vida al centre, blindar els serveis públics, tenir en compte l’ecologisme i el feminisme, i defensar els drets socials, recuperar capacitat política des del municipi, i la coordinació republicana entre municipis”.Sabater també fa, en aquest article, una crítica a l’acció del govern durant la crisi: “Estic segura que seria molt més útil que el nostre govern de Badalona fes pinya al voltant d’aquestes reivindicacions per assolir unes majors competències municipals que no pas que perdi temps en marcar perfil polític entrant en picabaralles lamentables”.

Article original (Nació Digital):
https://www.naciodigital.cat/noticia/199949/municipalisme/recuperar/vida

Article de Línia Nord:
https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/opinio/municipalisme-i-vida/

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 156 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107