Aquest matí, en la reunió de grups municipals, GBeC ha realitzat un seguit de propostes per poder mantenir a la població informada de la evolució del coronavirus a la nostra ciutat i de les mesures preses en cada moment.

En la fase de contenció del coronavirus han sorgit un seguit d’informacions que difonen els mitjans de comunicació referides a activitats que es suspenen, canvien de format o es posposen. Tot i això, la incertesa respecte a les mesures que es prendràn és creixent degut al desconeixement de com afectaran a certes activitats concretes i, com tuitava Dolors Sabater aquest matí, la manca de comunicació del govern a la població. És el cas de les activitats extraescolars que no es realitzen en recintes escolars, els actes a la via pública o activitats culturals, recreatives, esportives, etc…

A la reunió de la junta de portaveus d’avui al matí, la regidora Carme Martínez del grup Guanyem Badalona ha exigit que es posi a disposició de la ciutadania un telèfon 24h d’informació sobre les mesures de contenció de l’eìdèmia que es prenen a la ciutat. Ha destacat també la importància en aquests casos que les indicacions siguin clares, concretes i sense possibilitat de interpretació perquè la ciutadania pugui actuar amb tota la informació. 

Per altra banda, davant dels incidents ocorreguts aquesta nit a l’escola Feliu Vagués, GBeC ha demanat una investigació que aclareixi quins motius han portat a la GU a precintar el centre educatiu  amb les treballadores de la neteja a dins. ja que ens han assegurat que l’Ajuntament no ha donar l’ordre de fer-ho.

Martínez declara “La situació requereix de actuacions responsables de tots els estaments municipals, amb informacions que arribin a tots els treballadors i treballadores que de manera directe o indirecte donen servei a la ciutadania per donar un bon servei  i cal clarificar sin hi ha hagut ingerencia i utilització política.”

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 105 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107