La remodelació de la plaça es va engegar durant el mandat de Dolors Sabater. El procés participatiu va frenar amb els governs del PSC i el PP i no se sap quan començarà la remodelació de la segona meitat de la Plaça.

El dissabte de juliol es farà la inauguració de la part remodelada de la plaça Trafalgar, que quedarà oberta. Aquestes informacions han arribat al grup municipal després de mesos d’insistència, i una pregunta formal al regidor d’urbanisme Daniel Gracia i una altra al consell de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En el mandat 2015-2018 de Dolors Sabater com a Alcaldessa, es va engegar un procés participatiu amb que els veïns del districte 4 van poder formar part de la presa de decisions sobre la remodelació de la Plaça Trafalgar. La connexió entre els barris a una banda i l’altra de la plaça, l’enderrocament de barreres arquitectòniques per la gent amb diversitat funcional van ser algunes de les reclamacions que el veïnat va exposar i que ja eren històriques. Les obres es van iniciar però les convocatòries de la comissió veïnal de seguiment es van aturar amb el govern del PSC. 

Ara, sense cap coneixement previ dels veïns, el govern del PP ha enunciat que el tram remodelat de la plaça s’innaugurarà el divendres 10, però encara no ha donat cap informació sobre les perspectives de remodelació de l’altra meitat de la plaça. Guanyem Badalona ha reclamat més informació, més participació, més transparència i rapidesa en l’acabament d’aquesta remodelació. “Que s’engegui un altre cop la participació del veïnat de Llefià i que s’acabi ja la remodelació”.

Share This