La formació municipalista va impulsar una moció per la Pacificació de Francesc Layret a principis de 2018 que va ser aprovada per unanimitat.

Davant dels rumors per xarxes que el govern estudia la proposta de Guanyem Badalona aprovada al Ple de novembre de 2018, i mesura estrella de campanya electoral de la formació.

Avui 3 de desembre es celebrarà el Consell de Mobilitat de Badalona. La formació política municipalista Guanyem Badalona hi assistirà decidida a exigir el compliment de diverses mesures que considera essencials per la mobilitat i la salut dels veïns de la ciutat. 

Guanyem, recorda al govern la moció que va presentar conjuntament amb Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa, Esquerra-Avancem-MES exigint la pacificació del Carrer Francesc Layret que es va aprovar al ple municipal del passat dimarts 27 de novembre de 2018 per unanimitat.

Tal com detalla un complet informe de mobilitat, encarregat per l’Ajuntament de Badalona el 2012, amb l’obertura del lateral de la C31 es fa tècnicament viable la pacificació del carrer Francesc Layret, redirigint la major part del seu trànsit cap a la Via Augusta, que passaria a ser una via de doble sentit. Així, la circulació de vehicles per Francesc Layret es limitaria al veïnat resident amb gual, als serveis municipals i a les operacions de càrrega i descàrrega. Aquesta pacificació, doncs, suposaria grans beneficis pels vianants, que guanyarien espai i seguretat, i dinamitzaria l’àrea comercial i de restauració de la zona, alhora que facilitaria l’accés als diversos equipaments municipals i a les escoles que hi ha a la zona. «No volem més maniobres publicitàries del govern, exigim que es posin en marxa mesures per la pacificació de Francesc Layret i s’atengui les reivindicacions dels veïns de tota la ciutat.» declara Nora San Sebastian, regidora de Guanyem Badalona.

Share This
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 87 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107