Dolors Sabater i Oriol Lladó, caps de llista de la coalició entre Guanyem Badalona en Comú i ERC-Avancem-Més, conjuntament amb més de 400 persones han iniciat aquest cap de setmana la campanya de #LaBadalonaValenta que culminarà amb la jornada de votació el proper diumenge 26 de Maig on els ciutadans i ciutadanes de Badalona són cridats a decidir el futur de la ciutat. Un futur que passarà o per la Badalona del drets i les polítiques socials de Dolors Sabater o la Badalona corrupta, xenòfoba i racista que representa el PP de Xavier Garcia Albiol

A punt de fer un any de la moció de censura del PP de Garcia Albiol i Àlex Pastor del PSC que va expulsar Dolors Sabater, les urnes donen una oportunitat històrica a la ciutat per tornar a impulsar polítiques transformadors i d’esquerres amb el nou govern que liderarà la coalició de Guanyem Badalona en Comú i Esquerra Republicana de Catalunya. 
L’inici de campanya, el dijous 9 de maig a les 00h, va comptar amb la participació de més de 100 persones en una trobada a la Plaça de la Vila i una posterior enganxada de cartells i banderoles per tota la ciutat. 

Durant els primer dies de campanya, que han coincidit amb les festes majors de la ciutat, la ciutadania ha saludat t i felicitat majoritàriament, l’aposta per una candidatura unitària per fer front a la dreta que representa el PP de Xavier Garcia Albiol i el seu col·laborador principal, el Sr. Àlex Pastor del PSC. 

El passat diumenge 12 de maig, més de 400 persones es van congregar a la Plaça Antònia Boada per a compartir l’inici de campanya amb l’adjunt a la Presidència d’Esquerra Republicana de Catalunya i Vicepresident del Govern, Pere Aragonès i l’activista social Arcadi Oliveras, que van donar suport a Dolors Sabater per recuperar l’Alcaldia de Badalona en front al PP de Xavier Garcia Albiol.

Per a Dolors Sabater, candidata a l’Alcaldia de Badalona, “A dia d’avui l’única candidatura que pot plantar cara al PP d’Albiol és #LaBadalonaValenta. No ens podem refiar a del PSC per frenar la dreta a Badalona.”. Oriol Lladó, número 2 de la candidatura ha afegit que: “Aquest 26 de maig, a Badalona, les eleccions van o de Dolors Sabater o del PP de Garcia Albiol, de #LaBadalonaValenta o de la Badalona que està en venda, dels qui sumen voluntats republicanes o dels qui volen dividir la ciutat.”

Share This