L’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater participarà a les jornades municipalistes de Podemos a Madrid amb altres ajuntaments del canvi

L’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater participarà a les jornades municipalistes de Podemos a Madrid amb altres ajuntaments del canvi

Aquest dissabte Podemos celebra a Madrid la trobada “En Marcha 2019”, el tret de sortida de la definició de l’estratègia municipalista de cara a les eleccions de l’any vinent. Durant tot el dia es celebraran debats i taules sobre la política municipal.

Badalona tornarà a estar de nou representada com a exemple a un espai de debat d’àmbit estatal amb la participació de l’alcaldessa Dolors Sabater en el debat “Municipalisme en marxa. El canvi continua pel proper: tancar els Ajuntaments en 2019” que tindrà lloc al Paranimf de la Facultat de Filosofia de la Universidad Complutense de Madrid a les 16.30h.

L’alcaldessa compartirà taula amb representants d’altres ciutats del canvi com els també alcaldes del canvi Xúlio Ferreiro (La Corunya) i Pedro Santisteve (Saragossa), la Vice-Alcaldessa d’Oviedo Ana Taboada, les regidores Gala Pin (Barcelona) i Rita Maestre (Madrid) i Ramón Espinar (Secretari General de Podemos Comunidad de Madrid i responsable de l’Àrea de Municipalisme de Podemos).

En el debat, Dolors Sabater explicarà les polítiques de canvi portades a terme a Badalona durant aquests tres anys i debatrà sobre la necessitat de bastir candidatures àmplies per seguir el camí començat el 2015 i el paper clau que el municipalisme ha de tenir en l’elaboració d’un procés constituent republicà com a política més propera als veïns i veïnes.