Guanyem Badalona té un capital enorme d’idees, il·lusió, energies i innovació. Però nosaltres no anem de viatge amb les despeses pagades, i assaltar l’ajuntament té un preu. Hem de fer números amb vosaltres, perquè les campanyes electorals no són de franc. Hem calculat que la campanya de Guanyem Badalona ens costarà entre 15.000-20.000 euros.

Guanyem Badalona vol fer una campanya electoral participativa, amb la implicació de tothom i sense dependre de les entitats bancàries. No volem que uns préstecs puguin condicionar la presa de decisions o l’autèntica autonomia de funcionament. Nosaltres som una organització nova, que, per tant, no té avançaments de subvencions electorals anteriors. Comencem de zero. Per tant, si heu decidit donar-nos un cop de mà, us expliquem com podeu fer-ho des del punt de vista econòmic. Guanyar Badalona no té preu però té despeses! Col·labora!

Donacions Online
 • Clica el botó ‘Donar’
 • Introdueix l’import del donatiu
 • Si tens compte PayPal ja obert, entra-hi
 • Si no tens compte PayPal, clica a ‘Continuar’ (marge inferior esquerre) i fes servir una targeta de dèbit o crèdit
 • Omple els camps amb la informació que et demanen
 • Un cop feta la donació pots imprimir un rebut del donatiu
 • Envia’ns un correu a info@guanyembadalona.org amb el nom i cognoms, DNI, quantitat donada i dia i adreça fiscal.
Donacions en persona

A les taules col·locades en actes de campanya

A la Caixa d’Arquitectes: c. Arcs, 1, i c. Mandri, 51, Barcelona

Per transferència bancària : número de compte (ES15 3183 0800 8700 0133 7011)

Recordeu que les donacions no poden ser anònimes. En el moment de fer les aportacions heu de facilitar: nom i cognoms, DNI, quantitat donada, dia i adreça fiscal

Micropréstecs

A Guanyem Badalona també contemplem l’opció d’acordar préstecs personals amb l’organització. Estarien constituïts legalment en un contracte de tipus mercantil entre la persona que fa el préstec i l’organització. Guanyem Badalona es compromet a retornar el total de l’import deixat i res més; és una operació sense interès ni cap altra contraprestació.
El total de l’import es retornarà al cap de 18 mesos com a màxim. Guanyem Badalona decidirà els terminis de retorn del deute, en quotes fixes, imports irregulars o tot de cop, sempre que es retorni el total dins dels 18 mesos següents a la data del préstec. Només s’acceptaran préstecs de persones físiques a títol individual o d’organitzacions, associacions i entitats sense ànim de lucre.

Per tal de no estirar més el braç que la màniga, la suma total de micropréstecs no hauria de ser superior al 50% del total del pressupost de campanya.

Envia’ns un correu a info@guanyembadalona.org i t’expliquem com fer-ho!

Donacions anònimes

Tot i que les dades personals NO es fan públiques, la legislació vigent (llei orgànica 8/2007, de 4 de juliol, sobre finançament dels partits polítics) de finançament de partits polítics dicta que les donacions no poden ser anònimes, és a dir, en el moment de fer les aportacions, les persones han de facilitar:

 • nom i cognoms
 • DNI
 • quantitat donada
 • dia i adreça fiscal
Share This