PP, PSC i Cs han tornat a fer allò que millor sap fer la vella política: jugar amb la ciutat pensant únicament en el seu benefici en forma de rèdit electoral, sense importar l’impacte que tindrà en el dia a dia dels veïns i veïnes de la ciutat.

El 2015, les esquerres badalonines vam acordar un punt comú: fer fora el feixisme, el racisme, les retallades i la corrupció de l’alcaldia, per activa o per passiva, no pactant amb el Partit Popular de Garcia Albiol. Una línia vermella per assegurar la cohesió i la convivència a la ciutat, evitant que s’utilitzés el racisme i la xenofòbia per fins electorals. Una línia que va permetre el canvi al capdavant de l’alcaldia, amb un govern divers i cohesionat que supera la seva pròpia discrepància. Ara, el PSC l’ha trencat pactant amb la corrupció, les retallades i el racisme que suposa el PP d’Albiol acceptant la seva moció de censura.

Aquest moviment electoralista de PP, PSC i Cs ha impedit a més l’aprovació del pressupost més social de Badalona, sense cap explicació, sense aportar cap proposta ni esmena, fent que els principals damnificats d’aquesta irresponsabilitat siguin els veïns i veïnes.

Un joc electoralista que, lluny d’acabar, continua. I és que si ahir presentaven les 14 signatures necessàries per la moció de censura, que avui les dues formacions llencin indicis que l’acord podria arribar a no realitzar-se és una falta de respecte als veïns i veïnes de la ciutat. Que el joc acabi ja i deixin al govern seguir treballant per transformar la ciutat i el dia a dia dels seus habitants.

A Guanyem Badalona en Comú, com la resta del govern, seguirem treballant per desenvolupar el programa de justícia social i radicalitat democràtica que han marcat aquests 3 anys de mandat. Per això, per responsabilitat davant els veïns i veïnes, prepararem un bon traspàs de tota la feina feta, així com la pendent, al contrari del que ens vam trobar en arribar a govern. I si finalment no prosperés la moció, volem seguir desenvolupant-lo, amb el pressupost més social de la ciutat, la millor opció pels veïns i veïnes. Però passi el que passi, des de govern o oposició, seguirem treballant sense descans per transformar la ciutat i el dia a dia dels seus i les seves habitants.

Share This