#19 Anna Pérez

#19 Anna Pérez

25 anys. Ambientòloga

Sóc ambientòloga experta en el canvi climàtic. L’esplai va ser el primer que em va fer creure en canviar el món, i des d’allà he format part de diferents associacions com el Consell de Joventut, que m’han fet conèixer Badalona i moure’m nacional i internacionalment. La meva passió per la natura em porta a participar també en entitats ecologistes, i faig de periodista amateur per diferents mitjans sobre temes climàtics i ambientals.
El món es canvia des d’allò local, i Badalona no pot ser menys. Guanyem engloba totes les entitats i moviments socials que treballen des de fa molts anys per una ciutat millor, i fer un pas més per portar la veu de les ciutadanes i ciutadans a l’ajuntament em sembla una gran opció. Ganes de treballar no en falten per construïr una Badalona més democràtica, participativa i sostenible!

Habilidades

Publicado el

15 de abril de 2015

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 96 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107