#6 Francesc Duran

#6 Francesc Duran

37 anys. Educador TIC

Veí del barri Progrés. Educador social al barri de la Mina (Sant Adrià de Besòs) i professor a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Anteriorment, dinamitzador juvenil i tècnic de projectes a Casals de Joves de Catalunya i també professor d’informàtica per adults. Comença l’activitat associativa a finals dels anys 90, en el moviment estudiantil i contra la guerra d’Iraq. Posteriorment, participa en xarxes interassociatives badalonines com el Consell de la Joventut i la Festa Major Alternativa i Popular. Els darrers 10 anys centra la seva activitat militant a l’Esquerra Independentista de la ciutat, en el Casal Antoni Sala i Pont i en la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), de la qual és cap de llista a les eleccions municipals de 2011. Soci també de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i membre dels Castellers de Badalona, dedica el temps lliure a la muntanya i a les curses de fons. Tertulià a Ràdio Badalona des de fa un parell d’anys, és un dels impulsors de Guanyem Badalona.

Vull contribuir a seguir fent créixer el projecte polític de Guanyem, per construir des de tots els barris la Badalona que volem, i crec que puc aportar-hi la la meva experiència en el moviment associatiu de Badalona, així com el coneixement de la política municipal i la capacitat d’organitzar i motivar equips de treball. Tinc una situació personal que em permetria dedicar-m’hi a jornada complerta i en tinc ganes. Guanyarem!

Habilidades

Publicado el

25 de abril de 2015

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 93 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107