#2 Jose Téllez

#2 Jose Téllez

30 anys. Dissenyador gràfic

Nascut a la clínica del Carme però fill del barri de Sistrells, a la casa que va construïr el meu avi arribat de Granada. Sóc activista des d’adolescent, quan va esclatar la guerra de Iraq i participava al moviment estudiantil contra la guerra. També he treballat en moviments sobiranistes com la “Plataforma pel Dret de decidir” i en diferents moviments locals implicats a Badalona: habitatge, el consell local de la joventut, la festa major alternativa, el 15M, l’àgora ciutadana i d’altres que segur me n’oblido!

Com a portaveu de Guanyem Badalona vull donar continuitat a la meva implicació en el projecte. Crec que Badalona necessita una nova generació d’activistes d’esquerra que donin la cara per la ciutat. Superar la divisió històrica de les esquerres i dels barris de la ciutat, i unir Badalona en un sol poble capaç de autogovernar-se sense feixistes i sense corruptes!

Habilidades

Publicado el

29 de abril de 2015

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 80 bytes written, possibly out of free disk space in /usr/home/guanyembadalona.org/web/wp-content/themes/Divi/core/components/cache/File.php on line 107