El grup municipal de Dolors Sabater va presentar a l’abril la proposta d’IBI social universal per a 2018.

Enguany tornarà a ser només per a pensionistes i famílies monoparentals, i no un ajut universal per a tothom com estava previst. Teníem fins i tot la campanya preparada per llençar al setembre

L’any passat 199 famílies entre pensionistes i monoparentals ens van beneficiar d’aquestes ajudes per pagar l’IBI, la majoria fins al 100% del rebut. Durant la campanya d’informació sobre els ajuts els regidors Jose Téllez i l’alcaldessa Dolors Sabater van visitar molts casals de Gent Gran de la ciutat informant dels ajuts i ajudant a omplir sol·licituds.

Per enguany, a banda d’ampliar el llindar de rendes, la campanya de subvencions estava preparada per ampliar-se a tots els col·lectius de la ciutat amb un nivell d’ingressos inferiors a 10.000€ anuals, no només pensionistes i/o famílies monoparentals.

De fet, la campanya ja estava fins i tot prevista i formava part de l’acord de pressupost 2018, tal com va anunciar el mateix ajuntament a l’abril: http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=detall_noticia&dDocName=AJB087258#wlp_detall_noticia

Dolors Sabater i el seu grup municipal es van abstenir ahir a la proposta declarant: “Ens alegrem que es continuï apostant per aquestes línies de subvenció que l’any passat van ser tot un èxit però lamentem que s’hagi fet un pas enrere respecte a les bases que l’ajuntament ja tenia preparades i que eren més universals”. “Un nou pas enrere en la conquesta de drets produïda per l’aventura irresponsable de la moció de censura a Badalona”, ha finalitzat.

Share This