Publiquem la declaració de béns dels nostres 5 regidors i regidores, un cop aquests han deixat les seves responsabilitats al capdavant del govern de la ciutat durant els anys 2015 i 2018. Així actualitzem la declaració de béns que van publicar al maig de 2015 abans de ser escollits i escollides com a representants electes de la ciutat. D’aquesta manera la ciutadania pot comparar una i altra declaració.
Quan tens la responsabilitat de governar una ciutat tan gran com Badalona prens decisions importants i estàs a prop de molts poders econòmics… aquest tipus d’accions és una mostra de transparència que hauria de ser habitual i normal en democràcia.
En aquesta nova declaració de béns es pot comprovar que cap regidor o regidora de la formació ha augmentat de forma desmesurada els seus comptes o les seves possessions. L’alcaldessa continua conservant la mateixa hipoteca al 50% i la resta de regidors continua visquent en règim de lloguer. Cal recordar que les rendes percebudes pels càrrecs electes han estat inferiors als sous aprovats pel ple municipal, ja que el codi ètic de l’organització limita el seu salari a un topall de 3’5 vegades el Salari Mínim Interprofessional.

Jose Téllez

Jose Téllez

Tinent d'alcaldia 2015-2018. Hisenda i Recursos Interns

Laia Sabater

Laia Sabater

Tinenta d'alcaldia 2015-2018. Cultura, Educació i districte 1

Fatima Taleb

Fatima Taleb

Regidora de govern 2015-2018. Participació, Convivència i districte 6

Francesc Duran

Francesc Duran

Regidor de govern 2016-2018. Espais públics i mobilitat

Share This